Dino Svenningsen

freelancer

Fotograf/video

Fotograf/stills

Klipper

Log ind for at se kontaktinformationer

Log ind

Sjælland

CV

Inspireret af Kanal 2 (lokal tv-station med storhedstid i 80’erne) startede jeg min visuelle karriere med at producere diverse musikvideoer og dokumentarprogrammer med lejet udstyr og surt sammentjente penge fra forskellige småjobs samtidig med, at jeg forsøgte at få en læreplads, en praktikplads eller bare en eller anden form for forefaldende arbejde i film- og tv-branchen.

Det viste sig at være meget svært, når man ikke var udstyret med det ”rigtige” efternavn, havde gode venner i branchen eller kendte én, som havde set et billede af Tordenskjold.

I 1994 gav firmaet Shortcut (digitalredigering af film og tv) mig chancen. Her arbejdede jeg et par år med alle aspekter af digitalredigering.

Derefter var jeg 2 år på Medieskolen i Lyngby, hvor jeg lærte alt om videofotografering og redigering af samme (bl.a. på Avid).

Fra Medieskolen blev jeg headhunted af Dansk Medie Bureau til produktion af tv-reklamer og infomercials, hvor jeg stod alene for alle optagelser, lys, lyd og redigering.

Siden har jeg kastet mig over stillbilledfotografering og har i 15+ år været fast tilknyttet Lørdagsavisen (Danmarks største lokalavis) i Køge, ved siden af div projekter (dokumentar, musikvideoer etc)

PT har jeg sammen med Lars Hendriksen Værftet productions som laver alt i streaming og chromakey (greenscreen) og gerne samtidigt (visuel studio)