Freja Sif Fjeldberg Sørensen

freelancer - jeg beskrives tit som en energisk, smilende, pligtopfyldende og nysgerrig pige, der altid er frisk på at tilegne sig ny viden. Jeg besidder en høj grad af imødekommenhed, effektivitet såvel som en strukturel tilgang til arbejdsopgaverne. Med mit anlæg for kommunikation og struktur mener jeg, at jeg ville være egnet til et job, hvor disse kvalifikationer vægtes højt, og med mit flair for fleksibilitet vil jeg kunne håndtere dagens forskellige arbejdsopgaver.

Runner

Produktion/spillefilm

Log ind for at se kontaktinformationer

Log ind

Hovedstaden

CV

jeg beskrives tit som en energisk, smilende, pligtopfyldende og nysgerrig pige, der altid er frisk på at tilegne sig ny viden.
Jeg besidder en høj grad af imødekommenhed, effektivitet såvel som en strukturel tilgang til arbejdsopgaverne. Med mit anlæg for kommunikation og struktur mener jeg, at jeg ville være egnet til et job, hvor disse kvalifikationer vægtes højt, og med mit flair for fleksibilitet vil jeg kunne håndtere dagens forskellige arbejdsopgaver.


Erhvervserfaring:

Sabbatår
August 2021, juni 2022
I starten af mit sabbatår sejlede i 6 måneder, hvilket har givet mig en stor forståelse af, hvad det vil sige at arbejde sammen med andre. Efter dette boede jeg i Paris i 5 måneder, hvor jeg arbejdede som au pair.

Office manager, Blonde Inc., København
Juni 2022 - Nu
Hos Blonde Inc. fik jeg hands on erfaring med produktions branchen. Her har jeg fået et indblik I, hvad et produktionsselvskab består af fra top til bund.

Produktioner:
Rådet for sikker trafik - Runner
29/06/2022 - 30/06/2022
Veo Sportscamara - Runner
- 15/09/2022

Uddannelse:
Grundskoleuddannelse - Bernadotteskolen, Hellerup
August 2008- Juni 2018

STX - Ordrup Gymnasium, Ordrup
August 2018 - juni 2021
Jeg have en biologisk/matematisk linje og afsluttede med et vægtet genensmit på 10,8

Sprog
Dansk: Modersmål
Engelsk: Flydende
Fransk: Samtaleniveau
Norsk: Samtaleniveau