Laura Ledet Andreassen

freelancer

Producerassistent

Produktionsassistent

Runner

Log ind for at se kontaktinformationer

Log ind

Midtjylland

CV

Aarhus-baseret, 25 år gammel og kandidatstuderende i Medievidenskab ved Aarhus Universitet.

Min erfaring spænder over flere nøglepositioner, hvor jeg har håndteret ansvarsområder som producer, produktionsleder, produktionskoordinator og caster. Jeg har primært arbejdet inden for kortfilmsformatet.
Mit seneste projekt, 'Ecocide', støttet af Den Vestdanske Filmpulje, er for øjeblikket i de afsluttende postfaser, hvorfor jeg er på udkig efter nye spændende projekter. Tøv derfor ikke med at kontakte mig. På 'Ecocide' har jeg fungeret som producer og samarbejdet med BeoFilm.

Mit ønske er at fortsætte min rejse inden for filmproduktion, og jeg søger roller som blandt andet producerassistent, produktionskoordinator, produktionsassistent og/eller runner. Jeg er også altid klar på nye udfordringer.

Sideløbende med mine roller på diverse filmprojekter arbejder jeg som caster hos Le Management, specifikt i deres børneafdeling. Her spotter jeg nye børnemodeller, fotograferer, hjælper til under optagelser samt står for koordinering af castings. Dette har givet mig evnen til at arbejde med mennesker, både børn og voksne, og til at trives med at arbejde selvstændigt såvel som i fællesskab med andre.